Service, onderhoud, kalibratie en reparatie van Gerhardt apparatuur

De Technische Service Afdeling zorgt ervoor dat door ons geleverde Gerhardt apparatuur gedurende de totale levensduur optimaal en conform specificaties functioneert. 

Wij bieden de volgende services: 

  • Installatie en oplevering van nieuwe Gerhardt apparatuur 
  • Preventieve onderhoudscontracten / Servicecontracten.
  • Reparatie en kalibratie van Gerhardt apparatuur
  • Custom made oplossingen

Onze technische service afdeling kan de door u aangeschafte apparatuur installeren, controleren op een juiste werking middels een functie test en een complete bedieningsuitleg verzorgen.

 

Servicecontracten

Om uw apparatuur in optimale conditie te houden en de kans op storingen tot een minimum te reduceren biedt de Technische Service Afdeling van Dijkstra Vereenigde servicecontracten aan. Deze service contracten kunnen worden uitgebreid met correctief onderhoud, kalibratie en
NEN 3140 veiligheidsinspectie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Reparatie van Gerhardt apparatuur

Bij storingen hebben wij een responsetijd van 48 uur. De technicus streeft ernaar om uw storing binnen de kortst mogelijke tijd te verhelpen. Onze Technische Service Afdeling beschikt over een eigen binnendienst, hier worden apparaten gerepareerd, getest en gekalibreerd. Uiteraard komen wij ook naar u toe indien de apparatuur bij u ter plaatse moet worden gerepareerd.

 

Kalibreren/ Valideren van Gerhardt apparatuur

Hoewel we gespecialiseerd zijn in het kalibreren van de door Dijkstra Vereenigde B.V. geleverde apparatuur is het ook mogelijk om laboratorium apparatuur van derden te kalibreren. Kalibraties worden uitgevoerd conform fabrieksspecificaties. Van de uitgevoerde kalibraties ontvangt u een certificaat met uitgebreide rapportage. De kalibraties worden uiteraard uitgevoerd met gekalibreerde en gecertificeerde meetinstrumenten, welke herleidbaar zijn naar (inter-)nationale standaarden.

 

TSA offerte aanvraag voor onderhoud

Indien u onderhoud/reparatie nodig heeft aan uw weegschaal, kunt u onderstaand formulier invullen. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u snel en efficiënt kunnen helpen.

Na het versturen van uw bericht nemen wij z.s.m. contact met u op.

onderhoud aanvraag

  • Reload captcha

* required fields

terug naar top