Gerhardt geautomatiseerd vezelanalyse apparatuur - Fibretherm

Apparatuur voor bepaling van ruwe celstof (crude fibre), ADF, NDF & ADL in diervoeders. Voor een groot aantal producten zijn application notes beschikbaar die onze specialisten graag met u delen. Bekijk de werkwijze in het video onderaan deze pagina.

7 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Gerhardt FIBRETHERM®

De FIBRETHERM® standaardiseert vezelanalyse in voedingen op een nieuw niveau van kwaliteit, waardoor het efficiënter, nauwkeuriger en betrouwbaarder wordt. Het apparaat controleert automatisch alle kook-, was- en filtratieprocessen binnen een zelfstandige cyclus. 

De FibreBag technologie optimaliseert de reactie van de monsters en versnelt de was- en filtratieprocessen. Alle detergentia worden automatisch toegevoegd en gedoseerd door gekalibreerde pompen. De NDF-waarde kan ook worden vastgesteld na toevoeging van a-amylase tijdens de werking zonder het proces te onderbreken.

Een externe doseerpomp (accessoire) regelt automatisch de toevoeging van het hittebestendige amylase. Het energie- en koelwater wordt automatisch geregeld. Een glazen keramiek verwarmingsoppervlak vermindert de verwarmingstijden en garandeert constante temperatuuromstandigheden. De gebruikte analysemethode voldoet aan de standaardmethoden die door Weender en van Soest zijn gespecificeerd.

Gestandaardiseerde processen - hoog niveau van efficiëntie - reproduceerbare analyse resultaten.

Nauwkeurig

Talrijke vergelijkende tests met de officiële standaardmethode bevestigen het hoge niveau van de validiteit van de verkregen resultaten met behulp van FIBRETHERM®. De FibreBag-technologie verbetert de reactie- en filtratieomstandigheden. Alle kook-, was- en filtratieprocessen worden volledig automatisch en precies volgens de voorgeprogrammeerde methode uitgevoerd.

De automatisering van de processen, samen met de FibreBag-technologie, maakt het een hoge reproduceerbaarheid mogelijk. Eventuele afwijkingen als gevolg van handmatige handelingen worden uitgesloten.

Hoge procesbetrouwbaarheid: Alle relevante parameters worden automatisch gecontroleerd en gecontroleerd. Maximale validiteit in vergelijking met de standaard methode

Flexibel

Hoe groter het filteroppervlak van de FilterBags hoe makkelijker het is om het monster te filteren en uit te spoelen. Dit resulteert in grote flexibiliteit bij het afwegen van het monster.

 

Applicaties

Analyse van ruwe vezels | ADF | ADFOM | NDF | NDFOM | aNDFOM | ADL (alleen met de handmatige methode)

 

Geschikt voor bijvoorbeeld:

Voedingsmiddelen in het algemeen, mais & gras kuilvoer, hooi, ontbijtgranen, dierenvoeding, veevoeding, thee, soja bonen enz. Application notes op aanvraag beschikbaar. Vraag onze specialisten.

terug naar top