Gerhardt klassieke & automatische vezelanalyse apparatuur - Fibretherm

Apparatuur voor bepaling van ruwe celstof (crude fibre), ADF, NDF & ADL in diervoeders. Voor een groot aantal producten zijn application notes beschikbaar die onze specialisten gaar met u delen. Bekijk de werkwijze in het video onderaan deze pagina.

De Fritsch Pulverisette 14 is ideaal geschikt voor het vermalen van diervoerders als voorbereiding op de analyse - downolad maalrapport

 

4 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

FibreBag technology

Innovatieve filtratietechnologie voor het bepalen van het ruwe vezel-, ADF-, NDF- en ADL-gehalte in diervoeders.

Het grote filtratieoppervlak maakt het oplossen, uitwassen en filtratie van de monsters makkelijker en verhoogt de flexibiliteit bij het uitwegen van de monsters. Een glazen houder zorgt ervoor dat de monsters in het bekerglas optimaal bevochtigd en gespoeld worden. De filterzakken blijven open en hoeven niet te worden afgesloten. Dit maakt de verwerking makkelijker.

De FibreBags worden verbrand met het monsterresidu aan het eind van elk proces. Dit eenmalige gebruik betekent dat elke analyse altijd onder identieke, gestandaardiseerde filtratieomstandigheden wordt uitgevoerd, waardoor de resultaten nauwkeurig kunnen worden gereproduceerd.

De FibreBags zijn stikstofvrij en kunnen gebruikt worden om het stikstofgehalte in de vezelfracties te bepalen. De innovatieve FibreBag-technologie van C. Gerhardt standaardiseert vezelanalyse op een nieuw niveau.

Slim

Zet eenvoudig de FibreBag klaar, weeg het monster en dat is het. Het filterbag hoeft niet te worden afgesloten. Handig, tijdbesparend ontvetten met oplosmiddel met de ontvettingsmodule. 6 monsters kunnen tegelijk ontvetten worden. Wanneer de FibreBags in de monstercarrousel worden geplaatst, worden ze automatisch vastgeklemd zodat ze niet kunnen glijden. De verwijderbare handgreep maakt het makkelijker om de monstercarrousel in het bekerglas te plaasten en te verwijderen.

In ons geautomatiseerde FIBRETHERM®-apparaat wordt de monstercarrousel volledig automatisch in het reactievat geroteerd. Dit zorgt voor een bijzonder efficiënte speoling van het monster. De hittebestendige verbrandingsmodule met een lange handgreep maakt het gemakkelijker om de monsters verder te bewerken.

Eenvoudige behandeling voor de beste resultaten.

terug naar top