Gerhardt stikstofbepaling volgens Dumas - Dumatherm

Total N stikstof bepaling volgens Dumas binnen 3 minuten. Voor een groot aantal producten zijn application notes beschikbaar die onze specialisten graag met u delen. Ook is een uitgebreide demonstratie van deze apparatuur in het Gerhardt laboratorium in Duitsland of op locatie mogelijk. Onze specialisten helpen graag verder bij de juiste keuze voor uw toepassing. Bekijk de werkwijze in het video onderaan deze pagina.

1 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Gerhardt DUMATHERM®

De DUMATHERM® technologie heeft zich gevestigd als een belangrijk onderdeel van voedsel- en diervoederlaboratoria. Het robuuste, krachtige DUMATHERM®-systeem zorgt voor een snelle en snelle validatie van de referentieresultaten. En het kan op bijna elke locatie met de juiste gasinfrastructuur.

Makkelijk te bedienen, met de DUMATHERM® Manager software, met heldere en betrouwbare begeleiding door het programma. Status windows houden u te allen tijde op de hoogte van het proces. Alle analytische en apparaatgegevens worden opgeslagen, waardoor documentatie wordt gemaakt die u in staat stelt om te allen tijde alle verbrandingsprocessen die zijn uitgevoerd, te traceren.

Zo ondersteunt de DUMATHERM® de kwaliteitsborging efficiënt in een geaccrediteerd laboratorium en zorgt ervoor dat de meeste documentatie voor u wordt samengesteld. Er zijn verschillende gebruikersniveaus en wachtwoordbeveiliging aanwezig.

Grote besparingen in tijd en kosten

Verwarming, systeem test, lek test - de DUMATHERM® is volledig operationeel in slechts 30 minuten. De monstergegevens en gewichten worden automatisch van de weegschalen of het LIMS systeem naar de software verzonden. Uitgebreide data export functies sparen tijd, terwijl u uw gevoelige analysedata veilig kunt beheren.

Maximale analyse kwaliteit

Originele C. Gerhardt verbruiksartikelen zorgen voor een consistent hoog niveau en blijvende analyse kwaliteit. Hoge prestatie-eenheden vereisen hoge prestatieverbruiksgoederen. C. Gerhardt levert alles wat u nodig hebt om DUMATHERM® te bedienen. Bij het ontwikkelen van verbruiksgoederen die ideaal zijn voor de DUMATHERM®, richten we ons niet alleen op kosten-efficiëntie en de beste analytische prestaties, maar ook op het gebruik van stoffen die minder millieu effect hebben dan die die gewoonlijk op de verbrandingsmarkt worden gebruikt. We zijn trots op de eerste niet-kankerverwekkend absorberens voor vloeibare monsters en de eerste chroomvrije reactor. De veiligheid van gebruikers is altijd de hoogste prioriteit van C. Gerhardt.

Eenvoudig analyseren van moeilijke monsters

De DUMATHERM®-technologie kan het allemaal aan: monsters met een laag stikstofgehalte, sterk geconcentreerd en zoutmonsters & monsters met een hoog watergehalte. De intelligente waterafvoer / scheiding met condensatievallen en onderhoudsvrije gasdroger voldoet aan de strengste eisen, zoals die voor het analyseren van melk en zuivelproducten conform DIN EN ISO 14891.

terug naar top